2011. június 2., csütörtök

Röwid sztori egy lányról...

 Volt egy lány, akinek egy új iskola, az életét változtatta meg. Meglátott egy srácot, aki első látásra megtetszett neki. Később ez az érzés szerelemmé alakult. Össze is barátkoztak, néha együtt mentek haza. A lány osztálytársai, amikor csak meglátták, csúfolták a fiút a neve miatt. Így ment ez pár napig, a lány tiltása ellenére is folytatták. Csak akkor hagyták abba, amikor már minden elromlott. A lány nem tudta, hogy a barátai, vagy más miatt. A srác már szóba sem állt a lánnyal, aki többször kérdezgette, hogy, hogy mi a baja, miért utálja. A válasz mindig más volt, a lány pedig nem tudta eldönteni, hogy mi az igazság.Kitalálta, hogy békén hagyja, háthakibékülnek. Két hónap múlva eljött a srác szülinapja. A lány megírta neki, hogy "Tudom, hogy utálsz, de akkkor elmondom, hogy Boldog Szülinapot!:D" A fiú kedves hangvételben válaszolt, de az állapot megmaradt. A lány végül feladta, és egy életre megutálta a srácot.
 Egy áprilisi napon, a csaj összejött egy régi barátjával. Mindennél jobban szerették egymást. Már egy hónapja jártak, amikor a lány rájött, hogy azt a fiút, akivel kölcsönösen utálták egymást, még mindig szereti. Két tűz közé került. Mind a kettőbe szerelmes volt. A pasijának erről nem mondott semmit, mert félt, hogy szakítás lesz a vége. Az élete kezdett összeomlani. Még februárban elköltöztek, a suli szarul ment neki (három tantárgyból is rezgett a léc), a családjáról pedig ne is beszéljünk. Csak a legjobb barátnője, a legjobb barátja és a zene tartotta benne a lelket. A sráccal változóak voltak az érzései. Egyszer úgy volt, hogy szereti, máskor meg szerette, de azt kívánta bárcsak ne létezne. Nagyon sokat sírt.
 A pasijával még mindig együtt vannak, de még mindig nem beszéltek erről. A lány nagyon fél a szakítástól. Nem akarja elveszíteni!


U.i.: Ez megtörtént eset, történetesen rólam szól. Nem egoistaságból, hanem, hogy könnyebb legyen megérteni...

Napi idézet: "Ezt most neked, ezt most érted, ezt most rólad, bár nem kérted, de itt van. Tessék, belőlem egy darabka, mindig veled marad, ha Feri el is szaladna..."
                                                                                                                        FankaDeli: Ezt most


6 megjegyzés:

  1. tudod hogy ez így teljesen nem igaz mert én például mindíg melleted voltam és nekem nem is szóltál a fiuról

    VálaszTörlés
  2. úgyhogy ne hazudozzál itt össze mindent

    VálaszTörlés
  3. Azért az is jó lenne tudni, hogy ki vagy.;)

    VálaszTörlés
  4. legyen csak annyi elég hogy egy nem is olyan régi barát nőd

    VálaszTörlés
  5. Figyelj, aki közel állt hozzám, az tudott róla. Szerintem. De megbeszélhetnénk ezt msn-en? És engem tényleg érdekelne, hogy ki is vagy te.

    VálaszTörlés
  6. ha mélyen magadba nézel és rájössz hogy melyik állitólagos barátnődet hanagoltad el rájössz hogy kivagyok

    VálaszTörlés